Dobro došli

Dobro došli na blog u potpunosti posvećen SF seriji Doctor Who. S obzirom da se nalazite na ovom blogu i da čitate ovaj post, smatram da ste već upoznati sa tom serijom i iskreno se nadam da će te uživati u ovom blogu. Ako postoji netko tko želi sudjelovati u stvaranju ovog bloga neka se javi na e-mail adresu: doctorwho.croatia@gmail.com
***Ja ne posjedujem autorska prava serije, serija pripada BBC-u

nedjelja, 4. kolovoza 2013.

12. Doktor otkriven!!!

Peter Capaldi je 12. Doktor! BBC je ovu informaciju podijelio sa čitavom Whovianskom zajednicom 4.8. u posebnoj emisiji Doctor Who Live: The Next  Doctor.
Petera Capaldija već smo susreli u  seriji Doctor Who u epizodi ''Fires of Pompeii''. Iako nije riđokos, Peter je znatno drugačiji od svog prethodnka Smitha. Čini se da se BBC ipak odlučio oduprijeti amerikanizaciji serije pa su se odlučili za malo starijeg glumca.  Po mišljenju mnogih obožavaatelja, Peter je odličan odabir, a nekima je ipak prestar.

Na početku smo još jedne nove Doctor Who ere i iskreno se nadam da će serija ostat jednako kvalitetna i uz novog Doktora, a Peteru Capaldiju želim svu sreću i da odradi što bolji posao. :)
Voljela bih čuti i Vaše mišljenje,  ostavite komentar :)

Nema komentara:

Objavi komentar