Dobro došli

Dobro došli na blog u potpunosti posvećen SF seriji Doctor Who. S obzirom da se nalazite na ovom blogu i da čitate ovaj post, smatram da ste već upoznati sa tom serijom i iskreno se nadam da će te uživati u ovom blogu. Ako postoji netko tko želi sudjelovati u stvaranju ovog bloga neka se javi na e-mail adresu: doctorwho.croatia@gmail.com
***Ja ne posjedujem autorska prava serije, serija pripada BBC-u

ponedjeljak, 27. siječnja 2014.

PRVA SLIKA KOSTIMA 12. DOCTORA!

Peter Capaldi koji je nedavno preuzeo glavnu ulogu u seriji Doctor Who zasigurno nas je sve već oduševo nezadovoljstvom zbog boje svojih bubrega, a mnoge će fanove oduševiti i kostimom svoje inkarnacije Doctora.
Doctora ćemo od sada gledati u mornarsko plavom odjelu i Dr Martens čizmama.

Da li se vama sviđa novi Doctorov kostim? Da li mislite da je previše sličan onome koji je nosio Matt Smith? Svoje mišljenje ostavite u komentaru :)

nedjelja, 26. siječnja 2014.

ADMINISTRATOR BLOGA TRAŽI POMOĆ U VOĐENJU FACEBOOK STRANICE BLOGA!

Ukoliko postoji netko tko bi se želio okušati u radu ove stranice neka se javi na e-mail adresu doctorwho.croatia@gmail.com

Za sada su nam potrebne tri osobe - dvije da vode stranicu bloga na Facebooku, a jedna da se pridruži radu na samome blogu.

Javljajte se na spomenutu e-mail adresu. Svi kandidati bit će uzeti u obzir. :) Sretno !

Kritike i rasprave fanova - nagradna igra!

Na stranici kritike i rasprave fanova serije postavljena je nova tema! Najzanimljiviji komentar ovog tjedna je postavljen je na bočnoj traci početne stranice. 
Za 8 tjedana, administrator bloga odabrat će jedan od najzanimljivijih komentara tjedna, a autor istog će biti nagrađen nagradom povezanom uz seriju Doctor Who. (anonimni komentari neće biti uzeti u obzir jer je nemoguće kontaktirati autora komentara).

Komentrajte i kritizirajte ovotjednu temu i puno sreće u nagradnoj igri :)

***KOMENTAR TJEDNA NE ODRAŽAVA MIŠLJENJE AUTORA BLOGA O TEMI***

utorak, 21. siječnja 2014.

Epic Doctor Who year!

Iza nas je godina u kojoj smo svjedočili mnoštvu antologijskih trenutaka Doctor Who-a. Nakon nezaboravne 50. obljetnice u kojoj su bili prikazani svi Doctori, usljedio je i božićni specijal u kojem se od Doctor Who-a i whovianske zajednice oprostio Matt Smith.

Sada sljedi dugo razdoblje u kojem ćemo morati neučiti neko vrijeme živjeti bez omiljene nam serije. Doctor Who se na ekrane vraća tek u kolovozu, a do tada, uključite se u whoviansku zajednicu i podijelite svoje doživljaje 50. obljetnice i božićnog specijala u komenatru ovog posta! :) Voljeli bi smo čuti i vaše mišljenje. Me, myself and I want to know :D not to mention my readers :)